Det lille kreativitetskurset

Bli venn med kreativiteten din.

Ja takk!

Ikke kreativ?

Er du en av dem som beundrer andres kreativitet og samtidig kjenner at du ikke har en eneste kreativ celle i din egen kropp?

Ikke flink?

Ser resultatet av det du lager ut som om det var gjort av en på førskolenivå? Gjør det vondt å se på det og vise det fram?

Lav selvtillit?

Kjenner du at selvtilliten overfor dine egne kreative evner er helt på bunn? At det ikke er noe vits i at du prøver engang?

Det kan fikses!

Forholdet du har til kreativiteten din kan absolutt endre seg. Og når ditt syn på din egen kreativitet endrer seg, ja så gjør både skapegleden og ferdighetene det også. I "Det lille kreativitetskurset" lærer du ikke å tegne, strikke, komponere musikk eller lage keramikk som ser ut som noe annet enn en leireklump. Du lærer faktisk ikke å lage noe som helst.

Her går vi rett til kjernen av problemet, nemlig ditt forhold til din egen kreativitet og det du lager. Blokkeringer, vonde følelser og dårlig selvtillit kan bli til lekenhet og skapeglede med litt hjelp på veien.

Hjelpen er nær

Hvis du, som jeg, ble påvirket av omgivelsene til å rakke ned på dine egne kreative evner allerede som barn kan det føles naturlig, til og med selvfølgelig at det skal være sånn.

La meg gjøre det helt klart. Det er ikke noe selvfølgelig eller naturlig ved det, og det trenger ikke å forbli sånn. I "Det lille kreativitetskurset" gir jeg deg noen alternative måter å se på kreativitet generelt på og din kreativitet spesielt. For å komme dit du ønsker å være må du være modig og gjøre en innsats selv, men med min hjelp kan er skapegleden nær.

Hold kreativiteten hellig

Bli med på Det lille kreativitetskurset i dag, få et godt forhold til dine kreative evner og bli en av oss som holder kreativiteten hellig.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.